6.jpg

aanbod
 

Zweeds

Alternatieve behandelingen

Reiki

Lichaamspakkingen

Aloë Vera

Oorkaarsen

Massage behandelingen

Hot stone

Lomi Lomi

Chocolade

Koffie

Kruidenstempel

Aloë Vera

Zweedse massage

De Zweedse massage is de meest bekende massagevorm in onze westerse wereld.

Deze massagevorm is gebaseerd op de studie van gymnastiek en fysiologie en op technieken ontleend aan China, Egypte, Griekenland en Rome.

 

Het was een standaardmethode voor verpleegsters en fysiotherapeuten; de technieken werden tevens bij medische behandelingen toegepast. Deze Westerse massagevorm is duidelijk anders dan de eeuwenoude Oosterse massagetechnieken.

Bron: Hearthfulness.be

massage1.jpg

Hot stone massage

hotstone massage.jpg

Dit is een massage met stenen van ongeveer 45 graden Celcius. Vandaar de naam hot stone. De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. De hot stone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie.

Voor de massage worden alleen afgeronde basaltstenen gebruikt. Basalt is een hard en ijzerhoudend, vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid. Hierdoor kunnen de stenen goed warmte vasthouden. 

Lomi lomi massage

Lomi Lomi massage is van Hawaiiaanse origine. Dit is een massage met rustige ritmische bewegingen, die gericht zijn op ontspanning en genezing.  Het is een volledige lichaamsbehandeling die uitgevoerd wordt met mooie, lange, vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam, waarbij voornamelijk met de onderarmen wordt gemasseerd.

 

Deze traditionele bewegingen zijn gebaseerd op water en wind, twee van de belangrijkste elementen van de natuur die voor relaxatie en diepgang zorgen.

Bron: http://www.massagekeuze.nl

Chocolate02.jpg

Reiki

De grondlegger van het hedendaagse Reiki is de Japanse genezer Mikao Usui. Hij herontdekte de helende werking van Reiki, door gebruik te maken van universele energie via handopleggingen.

Reiki is een liefdevolle en zachte vorm van heling die zeer ontspannend en verlichtend kan werken.

Door Reiki kom je weer volledig in contact met je jezelf, je essentie, met wie je werkelijk bent. 

Lomi Lomi bewerkt 1.jpg

Chocolade massage

De massage wordt gegeven met een samenstelling van cacaoboter en amandelolie, waardoor u volledig kan wegdromen met de heerlijke geur van chocolade.

Chocolade massage is een gekende spa techniek met helende krachten al millenia lang. Deze werden voor het eerst gebruikt door de maya's in Zuid & Centraal Amerika. Chocolade is algemeen gekend dat het goed is voor de gezondheid en het verzachten van de huid.

Reiki.jpg