top of page

Ontspanningsmassages

Wat is Zweedse massage?

Laat spanning en stress wegsmelten met onze verkwikkende Zweedse massage!

Bij Zen by Water brengen we de tijdloze kunst van Zweedse massage tot leven, waarbij traditionele technieken worden gecombineerd met een vleugje luxe en verwennerij. Stap binnen in een oase van rust en laat onze ervaren masseurs je begeleiden op een reis van totale ontspanning en herstel.

Met vloeiende bewegingen en zorgvuldig aangepaste druk worden gespannen spieren losgemaakt en stress weggekneed. Onze masseurs gebruiken een combinatie van strijkbewegingen, knedingen en kloppende technieken om de bloedsomloop te verbeteren, de spanning te verminderen en de algehele balans van lichaam en geest te herstellen.

Voel hoe elke aanraking je dieper laat ontspannen terwijl de zorgen van de dag langzaam vervagen. De kalmerende ambiance en de rustgevende geuren van essentiële oliën zorgen voor een ervaring die al je zintuigen omarmt en je in een staat van zalige rust brengt.

Trakteer jezelf op de luxe van onze Zweedse massage en herontdek een gevoel van welzijn en vitaliteit. Reserveer vandaag nog jouw verwenmoment en laat ons je helpen om de spanning van het dagelijks leven los te laten, één kalmerende aanraking tegelijk.

💆‍♂️ Reserveer nu jouw Zweedse massage bij Zen by Water en geef jezelf de zorg en aandacht die je verdient. 💆‍♂️


Video door Anna Tarazevich door cottonbro via Pexels

Wat is Hot stone massage?

Laat jezelf verwarmen en ontspannen met onze weelderige hotstone massage!

Bij Zen by Water brengen we de kracht van de natuur tot leven met onze verkwikkende hotstone massage. Laat de stress van het dagelijks leven achter je terwijl je wordt omhuld door de warmte van gladde, gepolijste stenen, doordrenkt met de energie van Moeder Aarde.

Onze ervaren massagetherapeuten gebruiken zorgvuldig geselecteerde basaltstenen die zijn verwarmd tot de perfecte temperatuur en strategisch op je lichaam worden geplaatst. De warmte dringt diep door in je spieren, waardoor spanning en stress worden verlicht terwijl de bloedsomloop wordt gestimuleerd en de energie weer vrij kan stromen.

Geniet van de diepe ontspanning terwijl de warme stenen worden gebruikt om zachte druk uit te oefenen en spanning weg te smelten. De combinatie van warmte en aanraking creëert een gevoel van diepe ontspanning en welzijn, waardoor je zowel fysiek als mentaal wordt vernieuwd.

Laat jezelf overgeven aan de kalmerende kracht van onze hotstone massage en herontdek een gevoel van balans en harmonie in jezelf. Trakteer jezelf vandaag nog op deze verkwikkende ervaring en laat ons je begeleiden op een reis van totale ontspanning en vernieuwing.

🔥 Reserveer nu jouw hotstone massage bij Zen by Water en laat je verwarmen door de helende kracht van de natuur. 🔥

 


Video door Chrystal skin Clinic

Wat is kruidenstempel massage?

Laat jezelf onderdompelen in een oase van ontspanning met onze betoverende kruidenstempelmassage!

Ontsnap aan de alledaagse stress en verwen je zintuigen met onze unieke kruidenstempelmassage bij Zen by Water. Deze eeuwenoude techniek combineert de therapeutische voordelen van aromatherapie en massage met de genezende kracht van warme kruidenbundels, waardoor een diepe ontspanning en hernieuwde energie ontstaat.

Onze deskundige masseurs gebruiken zorgvuldig geselecteerde kruidenbundels, doordrenkt met een mengsel van aromatische kruiden en essentiële oliën, die zachtjes op je lichaam worden gewreven. De warmte van de stempels en de geur van de kruiden kalmeren je zintuigen, terwijl de therapeutische aanraking spanning verlicht, de bloedsomloop verbetert en spieren ontspant.

Laat je meevoeren op een reis van diepe ontspanning en welzijn terwijl de kracht van kruiden en aanraking je lichaam en geest harmoniseert. Voel hoe stress en spanning worden weggesmolten, en laat een gevoel van vernieuwing en vitaliteit je omarmen.

Trakteer jezelf op de weelde van onze kruidenstempelmassage en herontdek de kunst van totale ontspanning.

 

🌿 Reserveer vandaag nog jouw verjongende ervaring en dompel jezelf onder in de rustgevende wereld van massage bij Zen by Water. 🌿

 


Video van Schoonheidsschool

Wat is duo massage?

Geniet met zijn tweetjes van een ontspannende massage in je eigen vertrouwde omgeving of kom bij ons langs. De zachte muziek en de heerlijke geur van wierrook en verwarmde olie, zorgen ervoor dat je meteen tot rust komt.

Jullie worden gelijktijdig behandeld door ervaren massagetherapeuten, waardoor jullie de weldaad van ontspanning samen kunnen ervaren. Laat de stress van het dagelijkse leven los en geniet samen van deze quality time.

Kies uit diverse massagestijlen en pas de ervaring aan jullie persoonlijke wensen aan. Of jullie nu de voorkeur geven aan een kalmerende massage of een meer energieke stevige massage, wij zorgen ervoor dat de behandeling perfect bij jullie past.​

💑 Reserveer nu jullie duomassage bij Zen by Water en ontdek de magie van verbondenheid en ontspanning, samen. 💑

 

Zwangerschapsmassage

Verwen jezelf en je groeiende wonder met onze exclusieve zwangerschapsmassage!

Zwangerschap is een bijzondere reis vol vreugde en verwachting, maar het kan ook fysiek en emotioneel veeleisend zijn. Bij Zen by Water begrijpen we de unieke behoeften van aanstaande moeders en bieden we een zorgvuldig ontworpen zwangerschapsmassage die zich richt op het verlichten van spanning, het verminderen van ongemak en het bevorderen van totale ontspanning.

Onze ervaren massage therapeuten gebruiken zachte, veilige technieken die specifiek zijn aangepast aan zwangere vrouwen, zodat je kunt genieten van een diepe ontspanning zonder zorgen. Van kalmerende rug- en nekmassages tot verlichting van gezwollen en vermoeide benen, elke aanraking is gericht op het koesteren van zowel jou als je kostbare kleintje.

Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en geef jezelf de rust en verlichting die je verdient. Reserveer vandaag nog jouw ultieme verwenmoment en laat ons je begeleiden op een reis van ontspanning en welzijn tijdens deze bijzondere periode van je leven.

🌟 Laat Zen by Water aan huis komen en ervaar de magie van zwangerschapsmassage! 🌟

 

bottom of page